Sellainen tuossa ranteessa kuulemma on.

Kävin tänään työterveyslääkärillä hakemassa lääkekuurin poskiontelotulehdukseen (10 päivän kuuri Doximyciniä, toivottavasti tehoaa) ja näytin sitten samalla tuota rannetta ja hän osasi heti sanoa, mikä siinä on. Sanoi myös, että ihan turha mennä röntgeniin, jonne siis paikallisen terveysaseman lääkäri minut määräsi. Siis se, joka ei osannut sanoa yhtään mitään koko ranteesta eikä tuntunut ylipäätänsä edes uskovan sen olevan kipeä. Vasen ranteeni on siis ollut kipeä 6.12. lähtien ja koko ajan vaan kipeämmäksi tullut. Nyt sitten pitäsi kai hakea terveyskeskuksesta joku rannetuki ja syödä kolme 600mg buranaa päivässä viiden päivän ajan. Jos ei ala helpottaa, niin sitten siihen pistetään kortisonia. Hieman vaan ihmetyttää tämän paikallisen lääkärin toiminta.. No, ehkä silloin 100 vuotta sitten kun hän on lääkäriksi valmistunut ei tälläisistä taudeista mitään vielä tiedetty. Se lääkäri on siis oikeasti ihan muumio. Enpä taida sinne enää mennä, kun kerran ammattitaitoakaan ei tunnu löytyvän.. Mutta ihan oikeasti, miten toinen voi heti todeta, että siinä on tulehdus ja toinen vaan käskee mennä röntgeniin? Älytöntä.

Kävin tänään myös shoppailemassa. Sokoksesta tarttui mukaan kengät (nahkaiset korolliset nilkkurit), Calvin Kleinin parfyymi, pipo ja lippis. Kaikki -60%. Lisäksi kävin Aleksi 13:ssa ja sieltä löysin housut, -40%. Lopuksi kävin vielä Subwayssa syömässä.

 

 

Kuvassa olevan lampun ostin jo toissapäivänä Prismasta. Tai siis niitä on kaksi ja ne tulevat makuuhuoneeseen uusille hienoille yöpöydillemme.

Vielä pitäisi keksiä, että mitä hankkisin Tonille syntymäpäivälahjaksi, siihen kun ei ole enää kuin 1.5 viikkoa, apua..  Ei mitään mielessä.